Exclusief bij Lijstenatelier André Weda – Viltkunst van InNa-Art

De viltkunstobjecten die worden gebracht onder de naam “InNa” zijn tot stand gekomen door een uniek samenwerkingsverband tussen twee creatieve mensen, Ingrid Uffelie & André Weda.  De  uitvoerende kracht van InNa is Ingrid, de sturende André.

Ingrid; “Een groot deel van mijn werkzame leven heb ik in de kunst doorgebracht. Ik raakte geïnspireerd door het werk wat ik zag en de kunstenaars leerden mij  op een andere manier kijken naar de omgeving.  De vele verschillende technieken, het gebruik van verschillende materialen, ik heb het allemaal uitgeprobeerd. Telkens weer liep ik tegen het probleem op “het klopte niet”. De compositie van het werk strookte niet met hetgeen ik voor ogen had waardoor een leuk idee weer in de ijskast verdween.

In André heb ik behalve een levenspartner ook de ontbrekende schakel gevonden in mijn creativiteit. Hij is in staat om met kleine aanpassingen, aanwijzingen en positieve kritiek mij iets tot stand te laten brengen wat “klopt”. Kortom, de werken van InNa zouden niet bestaan zonder deze samenwerking.

Door simpelweg te kijken naar de structuur van objecten al dan niet in de natuur, ontstaan de beelden in mijn hoofd en probeer ik dat met wol vorm te geven.”